Dallas Starsin kausi päätökseen – saako Leijonat huippuvahvistuksia puolustukseen?

Miro Heiskanen Dallas Stars

Dallas Starsin kausi tuli päätökseen viime yönä, kun Calgary Flames kaatoi joukkueen jatkoajalla seitsemännessä pelissä. Tämä tarkoittaa sitä, että Miro Heiskanen ja Esa Lindell ovat Leijonien käytettävissä, mikäli he haluavat joukkueeseen liittyä.

NHL:ssä nähtiin viime yönä kaksi seiskaottelua ja kaksi jatkoaikaa. New York Rangers tiputti Pittsburgh Penguinsin ja Calgary Flames nappasi kotijäällään voiton Dallas Starsista.

Leijonien kannalta Starsin putoaminen tarkoittaa sitä, että puolustukseen on mahdollisesti tulossa kaksi kovan luokan vahvistusta. Starsissa pelaa yhteensä viisi suomalaista, mutta Suomella on vain kaksi passia leimaamatta.

Mainos:
1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk

Starsista eniten Suomen joukkueeseen vahvistuksia odotetaan puolustusosastolle. Leijonilla on tällä hetkellä joukkueessa vain seitsemän puolustajaa.

Miro Heiskanen ja Esa Lindell olisivat kaksi huippuluokan vahvistusta MM-kisoihin. Heidän lisäkseen Starsissa kiekkoilevat puolustaja Jani Hakanpää sekä hyökkääjät Joel Kiviranta ja Roope Hintz. Heistä viimeiseksi mainittu voitaneen pyyhkiä yli MM-kisojen joukkuesuunnitelmista, sillä Hintz oli sivussa viimeisestä ottelusta loukkaantumisen vuoksi.

Calgary Flames jatkoon – tuleeko Miro Heiskanen vahvistamaan Leijonia?

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk