Suomi – USA maanantain herkkupalana – näin katsot ottelun TV:stä

Leijonien joukkue Harri Pesonen Suomi

Suomi ja USA saavat ensimmäisen kovan luokan mittarin, kun edessä on keskinäinen kohtaaminen, jossa katotaan voimasuhteita jo lohkovoitonkin suhteen.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – USA

Suomi on aloittanut MM-turnauksen tuloksellisesti hyvin, sillä kasassa on kahdesta ottelusta kaksi voittoa. Lauantain Latvia-voitto oli kuitenkin pelillisesti kaukana parhaasta ja 2-1-voittomaali syntyi vasta loppuhetkillä. Nyt välipäivän jälkeen on varmasti luvassa parempaa, sillä sytyttäähän jenkit aivan uudenlaisella tavalla pelaamaan.

USA ei ole kovin nimekkäällä nipulla mukana, mutta tietysti laatupelaajia löytyy aina, sillä onhan suurin osa NHL:stä. Leijonilla pitäisi olla loistavat saumat voittoon, sillä tiivis viisikkopelaaminen on ennakolta myrkkyä jenkeille.

Mainos:

Suomen kannalta oli ilahduttavaa viikonloppuna, millä tavalla Mikael Granlund tuli heti mukaan. MG ratkaisikin voiton komealla ylivoimamaalilla. Granlundilta tarvitaan tehoja myös tulevissa peleissä, jotta voittokulku jatkuu.

Suomen ja USA:n välinen ottelu käynnistyy maanantaina klo 20:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia jääkiekon live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.