Kanadalle kylmä suihku niskaan aamupäivän ottelussa – Italia siirtyi johtoon!

Italia

Kanada ja Italia pelaavat vastakkain Helsingin aamupäivän ottelussa. Kanada sai heti ensimmäisessä erässä kylmää vettä niskaan, kun Italian Phil Pietroniro vei joukkueensa johtoon.

Kanadan ja Italian välistä ottelua pidettiin ennakkoon Kanadan ylikävelynä. Vastoin odotuksia avausmaalista vastasi kuitenkin altavastaaja.

Italian peli oli parantunut lauantaista ja joukkue pisti ensimmäisessä erässä tosissaan kampoihin valtavalle ennakkosuosikille. Italian Phil Pietroniro onnistui iskemään ottelun avausmaalin vieden Italian 1-0 -johtoon.

Italia siirtyy 1-0 -johtoon Kanadaa vastaan

Kanada oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta Italian puolustaminen omalla alueella on ollut kuitenkin laadukasta. Kanada onnistui kuitenkin avaamaan maalihanat Travis Sanheimin osumalla ja tasoitti ottelun lukemiksi 1-1 ennen erätaukoa.

Samaan aikaan Tampereella toisistaan mittaa ottavat Norja ja Iso-Britannia. Tänään sunnuntaina on luvassa vielä neljä ottelua myöhemmin. Tsekkaa otteluohjelma kokonaisuudessaan!