Tällä kertaa kello oli Chicagon puolella – Dallas Stars iski tasoituksen vain hetken liian myöhään

Dallas Stars viiden ottelun tappioputki

Dallas Stars koki kirvelevän viidennen peräkkäisen tappion viime yönä, kun Chicago Blackhawks haki 4-3 -vierasvoiton Dallasista. Ottelu venyminen jatkoajalle oli kiinni vain sekunnin kymmenyksistä.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello oli Chicago Blackhawksia vastaan, kun Patrick Kane lämäsi kiekon maaliin vain sekunnin kymmenyksen liian myöhään. Lopulta Blackhawks poistui kuitenkin voittajana kaukalosta.

Edellisenä yönä kello oli kuitenkin melko merkittävälläkin tavalla Blackhawksin puolella. Chicago vieraili Dallas Starsin vieraana ja johti ottelua lukemin 4-3. Roope Hintz toi kiekon alueelle ja syötti sen Tyler Seguinille. Seguin sai kiekon maaliin, mutta tarkastelun jälkeen kävi ilmi, että kiekko päätyi verkon perukoille hetken liian myöhään.

Mainos:

Dallas Stars saa kiekon maaliin, mutta summeri pelastaa Chicagon

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1628640174522437634

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Stars on tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa. Tappioputkesta huolimatta se majailee lännessä toisella sijalla, kärkipaikkaan on vain yksi piste. Läntinen konferenssi on todella tasainen, sillä Starsilla matkaa pudotuspelien ulkopuolelle ja yhdeksänteen sijaan on vain seitsemän pistettä.