HPK:n Danick Martel sai ulosajon – potkaisi Teemu Tallbergia jalkojen väliin

Danick Martel

HPK:n kultakypärä Danick Martel sai Helsingin IFK:a vastaan pelatussa ottelussa suihkukomennuksen potkaisemisesta.

HPK:n parhaan pistemiehen Danick Martelin kauteen on mahtunut myös kaksi viiden minuutin rangaistusta. KalPaa vastaan pelatun vierasottelun loppuhetkillä Martel sai ulosajon tökättyään Saku Salmelaa mailalla kasvoihin, ja nyt kanadalaisen ottelu päättyi HIFK:a vastaan etuajassa.

Martel ja HIFK:n Teemu Tallberg kähisivät vaihtoaition edessä, ja hidastuskuvien perusteella Martel näyttää potkaisevan HIFK-hyökkääjää jalkojen väliin. Tuomaristo tutkaili tilannetta hetken videolta ja tuomitsi Martelille viiden minuutin rangaistuksen ja ulosajon potkaisemisesta.

Tapaus eteni myös Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn. HIFK voitti ottelun maalein 3-0.