Video ei herkille! Yli 1000 ottelun NHL-konkari hyökkäsi kahden vastustajan kimppuun puoliammattilaissarjassa – kerännyt hurjan määrän jäähyminuutteja

Donald Brashear

Entinen NHL-kiekkoilija, yli 1000 ottelun ja yli 200 tappelun, konkari Donald Brashear jatkaa yhä uraansa. NHL-tappelijana tunnetuksi tullut Brashear kiekkoilee LHSLF:ssä, joka on kanadalainen puoliammattillaissarja.

Moni NHL:ää pidempään seurannut muistaa varmasti yli 1000 NHL-ottelun ja yli 200 NHL-tappelun konkarin Donald Brashearin. Brashearin viimeisestä NHL-ottelusta tulee pian kuluneeksi jo 13 vuotta, mutta 51-vuotiaan romuluisen hyökkääjän ura jatkuu kuitenkin edelleen.

Tätä nykyä Brashear kiekkoilee LHSLF:ssä, joka on senioreille tarkoitettu puoliammattilaissarja Kanadassa. Sarjassa pelaa vain neljä joukkuetta.

Mainos:

Brashear on jatkanut tavalleen uskollisena myös nykyisessä sarjassaan. Kymmeneen otteluun hyökkääjä on nakuttanut tehot 6+6=12 ja ehtinyt siitä huolimatta haalia jäähyminuutteja jo 103 minuutin verran.

Edellisessä ottelussa Brashearille tuomittiin ulosajo. Ensin hän hakkasi yhden vastustajan jään pintaan ja tämä jäi verta vuotavana makaamaan jäähän. Seuraavaksi Brashear yritti hyökätä myös toisen vastustajan kimppuun tuomarin ohi, mutta sai vain yhden lyönnin perille. Voit katsoa videon tapahtumasta alta.

Donald Brashear hyökkää kahden vastustajan kimppuun

https://twitter.com/worldhockeyrpt/status/1617627426548510721

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.