Niklas Frimanista Ilveksen uusi kapteeni – Eemeli Suomi luopuu C-kirjaimesta

Eemeli Suomi jatkaa Ilveksessä

Eemeli Suomi ei jatka Tampereen Ilveksen kapteenina, vaan C-kirjain korostaa tulevalla kaudella Niklas Frimanin rintaa.

Tampereen Ilves kertoo tiedotteessaan, että viisi edellistä kautta Ilveksen kapteenina toiminut Suomi on päättänyt luopua tehtävästään. Kaudella 2023-24 Ilveksen kapteeni on juuri seuraan siirtynyt Niklas Friman. Kahden vuoden jatkosopimuksen Ilveksen kanssa tehnyt Suomi jatkaa kuitenkin yhtenä joukkueen varakapteeneista.

– Ilveksen kapteenina oleminen on ollut kunnia-asia. Nyt kuitenkin koen pystyväni paremmin keskittymään pelaamiseen, kun kapteenin vastuu siirtyy Nikelle. Kyseessä on oma päätökseni, jossa valmennuksemme on ollut minun tukenani. Meillä on hieno kapteenisto kasassa tulevalle kaudelle, ja on hienoa olla osa sitä edelleen, Eemeli Suomi kertoo tiedotteessa.

Mainos:

29-vuotias olympiakullan, maailmanmestaruuden ja Suomen mestaruuden voittanut Friman odottaa tehtäväänsä innolla.

– Olen tosi innoissani kapteeniudestani, ja se on todella iso kunnia-asia. Pukukopissamme näkee hyvin seurahistoriaamme entisten kapteenien kuvien muodossa, ja arvostan näitä pelaajia todella korkealle. Me pidämme kapteenistossa arjen vaatimustason korkealla ja samalla pyrimme olemaan helposti lähestyttäviä sekä luotettavia tyyppejä. Meillä on hieno kapteenisto kasassa, ja uskon, että kaikkien meidän vahvuutemme tukevat toisiaan, kommentoi Friman tiedotteessa.

Suomen lisäksi Ilveksen varakapteeneina tulevalla kaudella toimivat Joona Ikonen ja Les Lancaster.