Ruotsi vaikeuksissa pronssiottelussa Yhdysvaltoja vastaan – Fabian Lysell suihkun puolelle päätiltistä

Fabian Lysell

Ruotsi on vaikeuksissa pronssiottelussa Yhdysvaltoja vastaan U20 MM-kisoissa. Fabian Lysell sai ensimmäisessä erässä ulosajon taklattuaan USA:n Kenny Connorsia päähän.

Ruotsi joutui pettymään keskiviikkona, kun Tshekki kiri loppuhetkillä tasoihin ja jatkoajalla ohi pudottaen Juniorkronornan pronssiotteluun U20 MM-kisoissa.

Ottelun alun perusteella vaikuttaisi siltä, että Kanadalle keskiviikkona tappion kärsinyt USA on pelivalmiimpi pronssiottelussa. Logan Cooley vei Yhdysvallat aivan ottelun alkuhetkillä 1-0 -johtoon taistelussa himmeimmistä mitaleista.

Ruotsin ahdinko syveni entisestään, kun Fabian Lysellille tuomittiin ulosajo vain alle kahdeksan minuutin pelin jälkeen. Lysell täräytti pääniitin USA:n Kenny Connorsiin ja näin ollen ruotsalaisen turnaus päättyi ennenaikaisesti. Yhdysvallat ei onnistunut ylivoiman aikana johtoaan kuitenkaan lisäämään.