Pittsburgh Penguinsilta sulaminen pudotuspelien kynnyksellä – Florida Panthers raivasi tiensä jatkoon

Florida Panthersin kausi NHL:n parhaat pelaajat Suomalaiset Jukka Jalonen Florida Panthers Aleksander Barkov florida panthers nhl

Pittsburgh Penguinsilta nähtiin varsinainen sulaminen aivan pudotuspelien kynnyksellä, kun joukkue konttasi häntäpään Chicago Blackhawksia vastaan. Penguinsin tappion myötä useiden suomalaisten edustama Florida Panthers varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

Idässä on enää yksi pudotuspelipaikka jakamatta, ja tuosta paikasta taistelevat vielä Pittsburgh Penguins ja New York Islanders.

Florida Panthersille tuli viime yönä hyviä uutisia, kun Pittsburgh Penguins suli häntäpään joukkue Chicago Blackhawksia vastaan kotonaan häviten Chicagolle lukemin 5-2. Tämä tappio tietää sitä, että Penguins ei voi nousta Panthersin ohi ja näin ollen Aleksander BarkovinEetu Luostarisen ja Anton Lundellin edustama Florida Panthers pelaa pudotuspeleissä.

Mainos:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Leijonien kannalta Floridan pääseminen pudotuspeleihin tietää sitä, että Barkovin, Luostarisen ja Lundellin saaminen kisakoneeseen on epätodennäköisempää, kuin jos kausi olisi päättynyt runkosarjaan. Suomen MM-turnaus alkaa 12. toukokuuta, joten mikäli lähtö pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tulee, voidaan kolmikko vielä kisoissa nähdä. Tsekkaa otteluohjelma kokonaisuudessaan!