Florida Panthersin ahdinko syvenee – jääkö pantterilauma ulos pudotuspeleistä?

Florida Panthersin kausi NHL:n parhaat pelaajat Suomalaiset Jukka Jalonen Florida Panthers Aleksander Barkov florida panthers nhl

Florida Panthersin kausi on sujunut mollivoittoisesti. Mennään vasta tammikuuta, mutta Floridassa pelataan jo pudotuspelejä.

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers on ajautunut todelliseen ahdinkoon. Kausi on vasta puolivälissä, mutta Panthersin osalta pudotuspelit ovat jo käynnistyneet.

Viime yönä Dallas Stars nappasi kotijäällään voiton jättäen Panthersin pisteittä 5-1 -voitolla. Tappio syvensi Panthersin ahdinkoa entisestään.

Mainos:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Kun pantterilaumalla on pelejä pelattuna 41, on se kerännyt pisteitä 40. Itäisessä konferenssissa Panthers majailee sijalla 11. Atlantin divisioonassa se on valahtanut sijalle viisi. Idän viimeisessä pudotuspelipaikassa on tällä hetkellä kiinni Pittsburgh Penguins, jolla on kuusi pistettä enemmän kuin Panthersilla, vaikka pelattuja otteluita on kaksi vähemmän.

Tällä menolla Florida Panthersin kausi uhkaa päättyä runkosarjaan. Siltä vaaditaan todellista kurssimuutosta, mikäli se mielii kammeta mukaan pudotuspeleihin. Barkovin Panthersille jääminen runkosarjaan kauden päätteeksi olisi valtava suuri pettymys ja myös yllätys.

Lue myös: Connor Bedard palasi tositoimiin hurjalla tavalla – iski neljä maalia ja kuusi tehopistettä taululle!