FPL Pilalle – tätä työkalua Fantasy Premier -peliin et todellakaan halua missata

Valmentajapeli

Fantasyurheilu on viime vuosien kasvattanut rajusti suosiotaan, sillä moneen eri sarjaan ja lajiin on tarjolla omanlaisensa valmentajapeli.

Jääkiekon puolelle esimerkiksi Liigapörssi on todella suosittu fantasypeli, kuten myös Yahoon NHL-fantasy. Jalkapallon puolella kiistaton ykkönen on Valioliigan Fantasy Premier League. Tätä pelataan ympäri maailman, eikä ihme, koska onhan Valioliigan maailman seuratuin jalkapallosarja.

Fantasyurheilu on kaikkea muuta kuin tuuripeliä, sillä joukkueen kokoaminen vaatii tietotaitoa sarjasta sekä jatkuvaa pelien seuraamista, jotta pystyt aistimaan, keitä pelaajia kannattaisi ottaa tulevina viikkoina joukkueisiin. Marginaalit ovat pieniä, joten onnistumisen ja epäonnistumisen raja on todella häilyvä.

Mainos:

Näin ollen haluat varmasti saada kaiken mahdollisen avun joukkueesi tueksi, kun lähdet jahtaamaan menestystä.

FPL-pelaajille onkin tarjolla nyt mieletön työkalu, jonka avulla saat kattavan ja jatkuvasti päivittyvän datan käyttöösi. Sen avulla pystyt miettimään vaihtojasi jo etukäteen, kun näet kätevästi, että ketkä ovat kuumia ja keillä on tiedossa astetta helpompia pelejä tulevien viikkojen aikana.

Nyt kannattaakin ottaa tarkempaan tarkasteluun tämä kekseliäs työkalu, josta tulee varmasti viikoittainen apu sinun fantasypelaamisesi tueksi. Lue lisää FPL Pilalle!