Huomasitko tämän? Harri Säteri huitaisi kiekon epäonnisesti omaan maaliin

Harri Säteri

Suomen ja Kanadan välisen ottelun avauserässä riitti tapahtumia, sillä erätauolle lähdettiin tilanteessa 2-2.

Leijonat sai täydellisen startin otteluun, kun Jesse Puljujärvi ja Valtteri Puustinen iskivät pikatahtia kaksi osumaa. Kanadan tähdet heräsivät erän edetessä, joten vastaus tuli vielä saman erän aikana.

Kanadan 2-2-maali oli kuitenkin Suomen kannalta epäonnekas, sillä maalilla torjunut Säteri huitaisi mailallaan hienon torjunnan jälkeen kiekon omaan maaliin. Tuomarit lähtivät tarkistamaan maalia videolta, mutta mitään epäselvyyttä ei ollut, sillä kiekko ylitti maaliviivan.

Myöskään toinen erä ei jättänyt kylmäksi, sillä molemmat osuivat kertaalleen, minkä lisäksi Bowen Byram keihästi Puljujärveä säkeille ja lensi suihkuun.