Ulosajo! Kanada-pakki huitoi Jesse Puljujärveä rajusti kulkusille – katso tilanne!

Jesse Puljujärvi Bowen Byram

Leijonien Jesse Puljujärvi koki kovia Kanadaa vastaan pelatun MM-kisaottelun toisessa erässä, kun Bowen Byram huitoi tätä rajusti.

Puljujärvi on pelannut Kanadaa vastaan kaksi ensimmäistä erää vakuuttavasti, sillä hän on viimeistellyt jo kaksi maalia. Toisen erän loppupuolella Puljujärvi koki kovia Kanadan maalin edustalla kähinän yhteydessä, kun Bowen Byram huitoi tätä törkeästi suoraan sukukalleuksille.

Tuomaristo lähti katsomaan tilannetta videolta ja tuomio oli päivänselvä, Byram passitettiin suihkun puolelle huitomisesta. Myös Puljujärvi sai tilanteessa kahden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta.

Ottelu on kahden erän jälkeen tasan 3-3. Leijonien veskari Harri Säteri kauhaisi avauserässä epäonnisesti omaan maaliin Kanadan 2-2-tasoituksen.