Kanada ja Sveitsi pelaavat A-lohkon kärkipaikasta – tässä sunnuntain MM-kisaohjelma

MM-ohjelma (Kanada)

Sunnuntain MM-kattauksessa on luvassa useampikin kiinnostava kamppailu, mutta ehdoton herkkupala on iltaottelu Sveitsi-Kanada.

MM-kisojen otteluohjelmaan on sunnuntaille kirjattu neljä kamppailua, joista ennalta ehdottomasti kuumin on A-lohkon iltaottelu Sveitsin ja Kanadan välillä, jossa pelataan jopa lohkovoitosta, etenkin jos jompikumpi vie pelin varsinaisella peliajalla. Molemmilla on toki vielä pelit jäljellä, eli Kanada kohtaa vielä Tshekin ja Sveitsi pelaa vielä Suomea vastaan, mutta voittaja tarraa ehdottomasti kärkipaikkaan kiinni.

Myös B-lohkon iltaottelu on myös iso kohtaaminen. Slovakian ja Latvian välisessä taistossa näet pelataan jatkopaikoista. Slovakia voisi voitolla varmistaa pudotuspelipaikkansa ennen päätöskierroksen Ruotsi-ottelua, kun taas Latvia on otettava pisteitä, mielellään täydet kolme pistettä, pitääkseen jatkohaaveensa elossa. Tappiolla viime kevään pronssimitalistin tie nousee pystyyn aika lailla satavarmasti.

Mainos:

Iltapäiväotteluista kiinnostavampi on A-lohkon ottelu Norja-Itävalta. Jos Norja kairaa ottelusta voiton, on se hyvin lähellä sarjapaikkansa säilyttämistä. Itävallan taas on pakko ottaa pisteitä pitääkseen puolivälierähaaveensa elossa ja toisaalta myös varmistaakseen sarjapaikkansa. Molemmilla on tämän jälkeen vielä ottelu Iso-Britanniaa vastaan, joten panokset pysyvät kovina molempiin suuntiin, kun loppusuora häämöttää.

Ottelu on kiinnostava myös Leijonien kannalta. Suomi tarvitsee tällä hetkellä neljä pistettä otteluista Tanskaa ja Sveitsiä vastaan varmistaakseen pudotuspelipaikkansa ja jokainen Itävallan menettämä piste vähentää Leijonien pistetarpeita samassa suhteessa.

Vaikka USA ei olekaan dominoinut odotetusti, niin silti on lupa odottaa, että päivän ainoa läpihuutomatsi nähdään heidän välisessä B-lohkon iltaottelussa.

Tässä sunnuntain MM-kisaohjelma:

17:20 Norja-Itävalta

17:20 USA-Kazakstan

21:20 Sveitsi-Kanada

21:20 Slovakia-Latvia

Lue myös: Ruotsi teki kaikkien aikojen nopeimmat kolme maalia MM-kisojen historiassa – tsekkaa osumat!