Lähde: Jokerit vetäytyy pois KHL:n pudotuspeleistä – palaako helsinkiläisseura Liigaan?

Helsingin Jokerit Discovery

Venäläistoimittajan mukaan KHL:n ainoa suomalaisseura Helsingin Jokerit olisi vetäytymässä pois KHL:n pudotuspeleistä. Vielä ei ole kuitenkaan varmuutta, koskeeko vetäytyminen vain tätä kautta vai onko kyseessä jopa lopullinen ratkaisu.

KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit on kovan paineen alla. Jokerit menetti ison sponsorin aiemmin torstaina ja nyt näyttäisi siltä, että seura olisi jättämässä KHL:n – ehkä jopa pysyvästi.

Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat johtaneet pakotteisiin Venäjän suuntaan maailmalta. Kaikenlainen Venäjään liittyvä toiminta tuomitaan.

Mainos:

Venäläistoimittajien mukaan Jokerit olisi vetäytymässä pois ainakin tämän kauden osalta pudotuspeleistä. Vielä ei ole varmuutta siitä, koskeeko Jokereiden huhuttu vetäytyminen ainoastaan tätä kautta, vai onko kyseessä pysyvämpi ratkaisu. On siis mahdollista, että Jokerit nähtäisiin tulevaisuudessa takaisin kotimaan kaukaloissa.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Jokereille KHL:n pudotuspeleistä vetäytyminen ei ole suinkaan ensimmäinen kerta. Keväällä 2020 helsinkiläisseura jätti pudotuspelit kesken koronavirustilanteen vuoksi.

Jokerit ilmoitti perjantaiaamuna, että puheenjohtaja Jari Kurri on tehnyt päätöksen keskeyttää seuran KHL-kausi 2021-22.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Muokattu 25.2.2022 klo 10:20: lisätty Jokereiden vahvistus KHL-kauden keskeyttämisestä.