Myös Suomen Jääkiekkoliitto reagoi poliittiseen tilanteeseen – jäädytetyt paidat ja mestaruusviirit pois Hartwall Arenan katosta

Nuorten Leijonien otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Tyttöleijonat Pikkuleijonat Venäjä ja Valko-Venäjä Suomen jääkiekkoliitto Leijonien Suomen kentälliset miesten Nuoret Leijonat Venäjä - Suomi Jääkiekon MM-kisat Suomi - Venäjä Kanada - Ruotsi Nuoret Leijonat EHT Jääkiekkoliitto Leijonat koronatilanne

Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat aiheuttaneet toimia ja pakotteita maailmalla. Myös Suomen Jääkiekkoliitto on reagoinut poliittiseen tilanteeseen.

Tähän asti Hartwall Arenan katossa roikkuneet Leijonien jäädytetyt pelipaidat sekä mestaruusviirit lasketaan alas hallin katosta, tiedottaa Suomen jääkiekkoliitto. Paitojen ja viirien tuleva sijoituspaikka päätetään myöhemmin.

Hartwall Arena on Arena Events Oy:n omistama ja kyseisen yrityksen omistavat venäläiset Gennadi Timtshenko sekä Rotenbergin suku.

Mainos:

Jääkiekkoliiton tiedotteesta ei käy vielä ilmi se, että onko kyseessä pysyvä vai väliaikainen ratkaisu. Helsingissä sijaitseva Hartwall Arena on jo vuosien ajan tunnettu Leijonien kotina. On hyvin mahdollista, että Venäjän sotaisat toimet Ukrainaa kohtaan johtavat muutoksiin esimerkiksi kevään MM-kotikisojen pelipaikkoihin. Alkuperäisen suunnitelman mukaan kisojen ottelut oli tarkoitus pelata Hartwall Arenalla sekä Tampereen uudessa Nokia Arenassa.