HPK:n juhlavuosi päättyi merkittävään liikevoittoon

Topi Rönni Rasmus Kulmala Lukko 2-divisioonassa Jääkiekon MM-kisat Nuorilla Leijonilla Saksa Topi Rönni Sanni Hakala Praha TUTOn Tappara SM-liigapelaaja CSKA Moskovalta Jääkiekon Alex Galchenyuk nettipelit Liigalta Entinen SM-liigapelaaja Ehdoton vankeusrangaistus entinen liigapelaaja murtautui taloon Fani voittaa auton Ilmaveivimaali Eemeli Räsänen Väkivaltaa Tappara Liigassa Aron Kiviharju Janne Laakkonen Austin Watson Jääkiekon Suomi Aleksei Zhamnov Dominik Hasek Salavat Johan Motin Kärpät - Ilves Aatu Räty Juhamatti Aaltonen suomalaiset Hartwallin Jutila Markus Granlund Raimo Summanen Liigapörssi pilalle jääkiekko Liiga kolmosdivisioona New York Islanders KooKoo Ässät HIFK Dale Hawerchuk KalPa TPS NHL Markus Granlund Nigel Dawes NHL-seura Jokerit Tallinnassa IIHF Tappara Liiga mestis HPK dopingpanna CHL Lukas Radil SKA Pietari TPS Lukko Andreas Lilja nhl jääkiekko liiga khl Harri Tikkanen Aleksi Peltonen TUTO

HPK teki hurjan taloudellisen tuloksen, vaikka päättynyt kausi loppui kesken koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi.

Hallitsevana mestarina Liiga-kauteen lähtenyt Kerho kuittasi sesongista yli 320 000 euron voitot. Tilikauden voitto rahoituskulujen ja verojen jälkeen oli 251 470,11 euroa.

– Liiketulos on palkinto isosta työmäärästä, jonka koko organisaation kaikki ihmiset ovat tehneet menneen vuoden aikana. Strategiamme yhtenä päätavoitteena on ollut yhtiön vakavaraisuuden ja taseen kuntoon laittaminen. Kun Matkalla Huipulle osa 2 -projektimme alkoi, haaveena oli, että 90-vuotias HPK on velaton. Ja voimme nyt sanoa, että tämä tavoite on käytännössä toteutettu. Ilman motivoitunutta, sitoutunutta ja ammattitaitoista henkilöstöä liiketuloksemme ei olisi tällainen. Tämä usean vuoden vahva tekeminen antaa meille nyt hieman selkänojaa kohti syksyä, joka tulee olemaan haasteellinen ja täynnä epävarmuutta. Mutta tärkeintä on se, että Hämeenlinnan Pallokerhon tulevaisuus on taattu, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen toteaa tiedotteessa.

Mainos:

Näin ollen ainakin Kerhon toimistolla voidaan ottaa hieman rauhallisemmin happea, sillä katastrofi ei ole aivan oven takana, vaikka ensi kauden alkukin menisi vielä pilalle. Sen sijaan useammassa muussa Liiga-seurassa ollaan jännän äärellä, koska koronan jatkuminen syksylle saattaisi asettaa jopa koko tulevaisuuden vaakalaudalle.

Lue myös: CHL vahvisti avauskierroksen aikataulut – näin kausi käynnistetään