Leijonat jatkaa MM-kullan jälkeen rankingykkösenä – ensi vuoden kisoihin tarjolla kova alkulohko

Maailmanranking MM-kisat 2023 Latvia - Suomi - Ruotsi Jääkiekon MM-kisat Karjala-turnaus otteluohjelma Iiro Pakarinen Suomi - Kanada Yleisöä Suomi - Italia Kazakstan

Tuore IIHF:n maailmanranking julkaistiin Leijonien kultajuhliin päättyneiden MM-kisojen jälkeen. Suomi jatkaa odotetusti ja ansaitusti rankingin kärjessä, kolmen kärjessä ovat myös Kanada ja IIHF:n tapahtumista tällä hetkellä suljettu Venäjä.

Leijonat voitti MM-kultaa kotiyleisön edessä sunnuntai-iltana. MM-kisojen jälkeen IIHF julkaisi uuden maailmanrankingin.

Maailmanrankingin piikkipaikalla jatkaa odotetusti Suomi. Finaalissa hopealle jääneelle Kanadalle on tarjolla hopeasija myös maailmanrankingissa. TOP3:ssa kummittelee edelleen myös Venäjä, joka on suljettu pois toistaiseksi IIHF:n tapahtumista. Voit tsekata maailmanrankingin 20 kärjen alta.

Mainos:

IIHF:n maailmanranking TOP20

1. Suomi
2. Kanada
3. Venäjä
4. Yhdysvallat
5. Ruotsi
6. Tšekki
7. Sveitsi
8. Slovakia
9. Saksa
10. Tanska
11. Latvia
12. Norja
13. Ranska
14. Valko-Venäjä
15. Itävalta
16. Kazakstan
17. Italia
18. Iso-Britannia
19. Slovenia
20. Unkari

Vuoden 2023 MM-kisojen alkulohkot on muodostettu alustavasti maailmanrankingin pohjalta. Rankingin mukaan tehtyjen alkulohkojen perusteella Leijonille olisi tarjolla varsin kova alkulohko, kun Tampereen alkulohkossa mukana ovat Ruotsi, Tshekki, Saksa, Tanska, Ranska, Itävalta sekä Unkari. Voit katsoa alkulohkot kokonaisuudessaan alta.

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1531033362382696453

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.