IIHF:lta vahvistus – Venäjä ei järjestä vuoden 2023 MM-kisoja

Fan Zone MM-kisat 2023 alkulohkot Jääkiekon MM-kisat MM-kisojen yleisötilanne vielä auki kisat alkavat parin päivän päästä

Jääkiekon MM-kisat 2023 oli tarkoitus järjestää Venäjällä. Nyt IIHF on kuitenkin vahvistanut, että Venäjä ei tule järjestämään vuoden 2023 kisoja missään olosuhteissa.

Toukokuussa 2023 oli tarkoitus järjestää jääkiekon MM-kilpailut Venäjällä, Pietarissa. Venäjän aloittama hyökkäyssota Ukrainaan on kuitenkin pakottanut IIHF:n reagoimaan. Ensin se sulki Venäjän ja Valko-Venäjän pois Suomessa pelattavista tämän vuoden MM-kisoista. Nyt IIHF tiedottaa, että MM-kisat 2023 tullaan järjestämään jossain muualla kuin Venäjällä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Mainos:

IIHF perustelee odotettua päätöstä pelaajien, toimitsijoiden sekä fanien turvallisuudella. Kansainvälinen jääkiekkoliitto ei mainitse tiedotteessaan Venäjän aloittamaa sotaa Ukrainassa sanallakaan.

Yksi mahdollinen kisaisäntä vuoden 2023 MM-kisoille on tämän vuoden MM-kisojen tapaan Suomi. Vuoden 2022 MM-kisat alkavat 13. toukokuuta. Tsekkaa kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!