Venäläislähteet: Leo Komarov ja Mikko Lehtonen jättävät SKA:n

Mikko Lehtonen ja Leo Komarov

Venäläislähteiden mukaan Pietarin SKA:n suomalaiset Mikko Lehtonen ja Leo Komarov jättävät seuran tämän kauden jälkeen. Kummallakin olisi ollut sopimus myös ensi kaudesta venäläisseuran kanssa.

Venäläislähteet uutisoivat Pietarin SKA:n vähentävän ulkomaalaispelaajiaan ensi kaudella yhteen. Seuran omistajavalmentaja Roman Rotenberg kertoo, että ensi kauden ainoa ulkomaalaispelaaja, jolla on sopimus seuran kanssa, on Oscar Fantenberg.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Mainos:

Suomalaisten lähteminen SKA:sta kauden päätteeksi oli odotettua. Joonas Kemppainen on suuntaamassa Ouluun, mutta suomalaisista Mikko Lehtonen ja Leo Komarov ovat vielä ilman osoitetta. Komarovin sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden, Suomen joukkuetta maajoukkueleirillä parhaillaan edustavan Lehtosen sopimus on tehty vuoteen 2025 saakka.

Venäläismedian mukaan valmentaja Rotenberg ei ole ollut tyytyväinen suomalaisten suoritustasoon joukkueessa tällä kaudella. SKA:n kausi päättyi KHL:ssä tällä kaudella välieriin, kun joukkue hävisi seitsemännessä ottelussa Moskovan TsSKA:lle.