Ilveksellä edessä todellinen härkäviikko – viiteen päivään neljä ottelua

Jani Nyman Ilves Petri Kontiola Marko

Liigassa pelataan viimeisiä otteluita runkosarjassa kevään pudotuspelien lähestyessä. Ilves urakoi tällä viikolla todenteolla, kun se pelaa viikon viiteen viimeiseen päivään hurjat neljä ottelua.

Liigassa ratkotaan viimeisiä sijoituksia runkosarjan lopun lähestyessä. Tampereen Ilves taistelee runkosarjan voitosta yhdessä paikallisvastustaja Tapparan sekä kaikki ällikällä tällä kaudella lyöneen Jukureiden kanssa.

Ilvekselle ei heru ainakaan otteluohjelman puolelta pienintäkään etua taisteluun runkosarjan voitosta. Tällä viikolla se pelaa viikon viitenä viimeisenä päivänä hurjat neljä ottelua. Runkosarja päättyy ensi viikon tiistaina.

Mainos:

Tällä viikolla tamperelaisjoukkue pelaa keskiviikkona Lahdessa Pelicansia ja torstaina Helsingissä HIFK:a vastaan. Perjantaina se saa huilata yhden päivän, kun taas viikonloppuna on edessä back-to-back -ottelut, kun lauantaina Tampereelle vieraaksi saapuu KalPa ja sunnuntaina Vaasan Sport.

Tähän viikkoon lähdettäessä Ilves johtaa sarjaa. Niskaan hengittävät kuitenkin sekä Tappara ja Jukurit, joista kumpi tahansa voi kammeta itsensä Ilveksen ohi runkosarjan voittoon. Ilveksellä ja Jukureilla on 104 pistettä, Tapparalla 103. Tamperelaisjoukkueilla pelattuja otteluita on kummallakin 55 ja Jukureilla yksi enemmän.

https://twitter.com/ilveshockey/status/1503038231205535750

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.