Ilvekseltä huolestuttava tiedote – maalivahtiosastolle täydennystä Mestiksestä joukkueen terveystilanteesta johtuen

Jani Nyman Ilves Petri Kontiola Marko

Liigan semifinaaleissa TPS:aa vastaan finaalipaikasta taisteleva Tampereen Ilves tiedottaa, että se on kutsunut Mestiksessä KeuPa HT:ssa pelanneen Niko Parkkisen vahvistamaan maalivahtiosastoaan.

Ilves kärsi Turussa selkäsaunan TPS:aa vastaan sunnuntaina, kun kotijoukkue kaatoi toisessa semifinaaliottelussa tamperelaisseuran tennislukemin 6-0.

Neljä maalia kahteen erään selkänsä taakse päästänyt Marek Langhamer vaihdettiin Vadim Zherenkoon kahden erän jälkeen. Nyt Ilveksen tiedotteen perusteella vaihdoksessa saattoi olla kyse jostain muustakin, kuin pelkästä joukkueen herättelystä.

Ilvekseltä nähtiin maanantai-iltapäivällä tiedote, jossa se kertoi kutsuneensa KeuPa HT:ssa Mestistä pelanneen Niko Parkkisen riveihinsä täydentämään maalivahtiosastoaan ”joukkueen terveystilanteesta johtuen”.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ilveksen tiedotteesta ei käy ilmi, että kummalla maalivahdilla mahdollisia terveyshuolia on. 27-vuotias tshekkivahti Langhamer nappasi Ilveksen ykkösvahdin paikan itselleen loppukaudesta. Ilveksellä on ollut pudotuspeleissä loukkaantumishuolia, kun Turussa pelatusta toisesta ottelussa sivussa olivat hyökkääjät Henrik Haapala ja Balazs Sebok sekä puolustaja Jarkko Parikka.