Itävalta – Suomi lauantaina iltapäiväotteluna – näin näet ottelun ilmaiseksi televisiosta

Itävalta - Suomi Norja

Leijonat pelaa lauantaina iltapäiväottelussa Itävaltaa vastaan. Perjantaina kaatui Unkari vakuuttavan kolmannen erän jälkeen selvin lukemin 7-1. Itävalta – Suomi alkaa kello 16:20.

Suomi kohtasi perjantai-iltana Unkarin ja kaksi ensimmäistä erää olivat varsin nihkeitä. Kolmannessa erässä Leijonat sai kuitenkin koneitaan käyntiin ja tuolla kyseisellä flow’lla on hyvä lähteä kohti lauantain iltapäiväottelua Itävaltaa vastaan.

On sanomattakin selvää, että kun vastaan asettuu varsin nimetön ja vaisu Itävallan joukkue, niin Leijonille kelpaa vain ja ainoastaan voitto. Suomen sijoitus kahden parhaan joukossa Tampereen lohkossa on edelleen mahdollinen, vaikkakaan paikka siellä ei enää omissa käsissä olekaan.

Mainos:

Leijonat ja koko Suomen kansa odottaa edelleen maalihanojen aukeamista joukkueen ja kenties koko turnauksen suurimmalta tähdeltä, Mikko Rantaselta. Rantanen on nakuttanut turnauksessa jo seitsemän syöttöpistettä, mutta maaleja huikean NHL-kauden pelanneelta Rantaselta ei ole vielä nähty.

Suomen maalitykkeinä turnauksessa ovat olleet Sakari Manninen ja Teemu Hartikainen. Ykkösketjun hyökkääjistä kumpikin on nakuttanut kolme täysosumaa turnauksessa.

Joukkueet kohtasivat toisensa myös vuosi sitten MM-kisoissa. Tuolloin Leijonat kaatoi Itävallan lukemin 3-0. Joukkueet kohtasivat toisensa vuonna 2022 myös olympialaisissa, jolloin kaukalossa nähtiin melkoista maali-iloittelua. Pekingissä Suomi kaatoi Itävallan murskalukemin 8-4.

Näin katsot ottelun Itävalta – Suomi ilmaiseksi televisiosta

Sinulla on helppo työ katsoa MM-ottelut ilmaiseksi, sillä IIHF lähettää jokaisen taiston suorana YouTubessa. Suomessa katsominen on geoblokattu, koska C Morella on yksinoikeus. Sen kiertäminen on kuitenkin helppoa ja täysin sallittua, joten tsekkaa ohjeet alta.

1. Lataa NordVPN-palvelu ja hyödynnä huima tarjous TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Vaihda virtuaalinen sijaintisi toiseen maahan.

3. Katso Leijonien MM-ottelut ilmaiseksi IIHF:n YouTube-kanavalta.

Ottelu Itävalta – Suomi alkaa lauantaina kello 16:20 ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta MTV3 -kanavalta. Tämän lisäksi kaikki MM-turnauksen ottelut ovat katsottavissa maksullisen C More -palvelun kautta.