Jääkiekkofanin vedonlyöntivinkit

Kuvaaja Tony Schnagl palvelusta Pexels

Vedonlyönti ja etenkin urheiluvedonlyönti on nostanut suosiotaan kovalla tahdilla viimeisten vuosien aikana. Tähän nopeaan kehitykseen ovat vaikuttaneet lukuisat seikat, joista eräs tärkeimmistä on kuitenkin vedonlyöntialustojen ja palveluiden nopea yleistyminen ja entistä helpompi vedonlyönti. Kun kynnys lyödä vetoa on madaltunut kaiken onnistuessa verkon välityksellä, on yhä useampi, jolla vedonlyönti on aiemmin jäänyt yksinomaan harkinnan tasolle päätynyt myös pelaamaan. Urheiluvedonlyönnin ulottuvuudet ovatkin nykyään varsin rajattomat, sillä nykyaikaisten vedonlyöntialustojen avulla pystyt lyömään helposti ja edullisesti vetoa miltei mistä tahansa matsista missä tahansa lajissa ja missä tahansa liigassa. Vaikka tämä nyt ei aivan jokaiseen nappulaliigaan tai pappajengiin pädekään, tarkoittaa tämä kuitenkin sitä, että aiemmat rajoitukset ovat höllentyneet huomattavasti.

Jalkapallo on vedonlyöjien perinteinen suosikki

Ehkäpä tunnetuimpana vedonlyönnin aiheena kautta aikojen ovat aina olleet erilaiset hevoskilpailut. Mikäli emme kuitenkaan huomioi ravi- tai laukkakisoja tässä artikkelissa, on selvää että jalkapallo kuuluu tunnetuimpien ja samalla myös suosituimpien vedonlyöntikohteiden kärkijoukkoon. Jalkapallon ollessa globaalisti pelattu ja seurattu peli, joka tunnetaan jotakuinkin jokaisessa maailman valtiossa, tarkoittaa tämä myös sitä että ihmiset ympäri maailman haluavat pyrkiä tienaaman sitä koskevalla tietämyksellään. Jalkapallovedonlyönnin suosio onkin ainoastaan kasvanut hiljattain, vedonlyönnin onnistuessa entisaikojen paperilappusen sijaan suoraan verkkosivulta, tai vielä kätevämmin ja nopeammin mobiilisovelluksen avulla. Prosessin ollessa naurettavan helppo, on vedonlyöjien määrä ainoastaan lisääntynyt viime vuosina.

Entäpä se jääkiekko?

Vaikka jalkapallo onkin vedonlyöjien kohdelajina huomattavasti jääkiekkoa yleisempi, on myös jääkiekko etenkin Suomessa varsin tunnettu ja rakastettu vedonlyönnin kohde useasta syystä. Ensinnäkin, onhan jääkiekko meille huomattavasti kotoisampi ja lähempänä sydäntä oleva laji jo yksinkertaisesti siitä syystä, että olemme kansakuntana siinä menestyneet huomattavasti paremmin kuin vaikkapa jo aiemmin mainitun jalkapallon osalta. Myös vedonlyönti jääkiekosta on kuitenkin kokenut mullistuksen viime aikoina, sen ollessa nykyään yhä helpompaa ja onnistuessa yhä useammalla eri liigatasolla, olipa kyseessä sitten vaikkapa Mestis tai Liiga. Pystytkin nykyään yksinomaan mobiilisovelluksen tai verkkosivun avulla lyömään vetoa miltei mistä tahansa seuraamastasi pelistä ja mahdollisesti muuttamaan tietämyksesi rahaksi helpommin kuin ikinä aiemmin. Mikäli seuraat tarkasti esimerkiksi U20 MM-kisoja, saattaa sinua tällöin myös kiinnostaa U20 MM Vedonlyönti. Tässäkin tapauksessa onnistuu vedonlyönti helposti verkkosivuston kautta, ilman tarvetta raapustella lapulle kohteita.

Mainos:

Vedonlyöntivinkit

Vedonlyöntiin on olemassa monia erilaisia taktiikoita riippuen ensinnäkin siitä, kuinka vakavalla tasolla tämä tapahtuu. Mikäli lyöt vetoa aina suosikkijoukkueesi puolesta riippumatta kertoimista, todennäköisyyksistä tai muistakaan tilastoista, et luultavasti tule sen kummemmin miettimään tämänkaltaisia seikkoja. Mikäli kuitenkin olet kiinnostunut tutkimaan tilastoja tarkasti, vertailemaan eri vedonlyöntisivustoja sekä seuraamaan tarkasti eri joukkueita koskevaa dataa. Vedonlyönti on toki mukavaa jo yksinomaan viihdearvonsa puolesta, jolloin onkin varsin yleistä lyödä useimmiten vetoa oman suosikkijoukkueen puolesta jo periaatesyistä, palkkapäivän osuessa joskus sopivasti kohdalle. Mikäli kuitenkin olet kiinnostunut käyttämään enemmänkin aikaa vedonlyönnin parissa, annamme sinulle muutamia vinkkejä, jotka hyödyttävät paitsi vedonlyönnissä yleisesti lajista riippumatta, tietenkin myös jääkiekossa.

Vertaa eri sivustojen tarjouksia

Nykyään erilaisia vedonlyöntisivustoja on verkossa liki loppumattoman tuntuinen määrä, joka saattaa ensikertalaisesta tuntua jopa kauhistuttavalta. Sivustojen suurta määrää ei kuitenkaan ole syytä pelästyä, sillä suuri määrä tarkoittaa ainoastaan sitä, että eri vedonlyöntisivustot joutuvat kilpailemaan kovasti keskenään. Tämä taas tarkoittaa säännöllisin väliajoin vaihtuvia tarjouksia ja kaikkea muuta kivaa pelaajalle itselleen.

Kiinnitä huomiota kertoimiin

Kertoimet ovat tärkeä osa vedonlyönnin perusteita ja kertovat paitsi tilastollisista voitto-odotuksista, myös potentiaalisista voitoista, jotka pelaaja voi saada. Kertoimet eivät kuitenkaan aina ole samat eri vedonlyöntialustojen välillä, jolloin saadaksesi parhaat kertoimet haluamallesi kohteelle saattaa olla hyödyllistä tutkia useita eri palveluita.