Jääkiekkoliitto tiedotti: liiton alaiset sarjat tauolle loppuvuodeksi

Nuorten Leijonien otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Tyttöleijonat Pikkuleijonat Venäjä ja Valko-Venäjä Suomen jääkiekkoliitto Leijonien Suomen kentälliset miesten Nuoret Leijonat Venäjä - Suomi Jääkiekon MM-kisat Suomi - Venäjä Kanada - Ruotsi Nuoret Leijonat EHT Jääkiekkoliitto Leijonat koronatilanne

Suomen jääkiekkoliitto tiedottaa laittaneensa kaikki liiton alaiset sarjat tauolle loppuvuoden ajaksi. 

Jääkiekkoliitto tiedotti juuri nettisivuillaan, että liiton alaiset sarjat laitetaan tauolle koko loppuvuoden ajaksi. Syynä on valtakunnallisesti pahentunut koronavirustilanne.

”Päätös koskee kaikkien ikäluokkien sarjoja, mikä tarkoittaa, että myös mm. Naisten Liigan ja miesten Mestiksen pelit keskeytetään. Mestiksen hallitus ehdotti omalta osaltaan keskeytystä liittohallitukselle aiemmin päivällä”, tiedote kertoo.

Mainos:

Liigaa jääkiekkoliiton päätökset eivät luonnollisesti koske, koska Liiga toimii omana organisaationaan.

Sarjatoiminnan jatkumisen suhteen vuoden alusta ollaan toiveikkaita, mutta se vaatii seuroilta tiukkaa sitoutumista ohjeistuksiin.

”Jotta sarjatoiminta saadaan vuoden alussa käyntiin mahdollisemman normaalisti, seuroja ja joukkueita kehotetaan harkitsemaan tarkasti joululomalle ajoittuvien turnausten ja pelitällien järjestämistä ja niihin osallistumista, vaikka tämä olisi alueellisten viranomaismääräysten puitteissa mahdollista.”

Lue myös: Liiga menossa loppuvuodeksi kiinni? Pelipaikkakunnat vähenevät yksi kerrallaan