Nyt se on varmaa – Liiga jää tauolle

joonas oden sääntöuudistukset pistekeskiarvo liigan runkosarjan liiga Jari Levonen tuomari liiga

Liiga tulee jäämään ennenaikaisesti tauolle valtakunnallisesti pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi. Liiga tiedotti asiasta tänään nettisivuillaan.

Liiga tiedotti siirtävänsä otteluita 3.-19.12. ajalta. Tämä tarkoittaa sitä, että sarja jää ennenaikaisesti joulutauolle. Tänään pelataan vielä Ässät-KooKoo, jonka jälkeen seuraavat ottelut on määrä pelata 26.12.

”Koronavirustilanne Suomessa on heikentynyt viime viikkoina. Aluehallintoviranomaiset ovat antaneet tällä viikolla tiukempia rajoituksia viruksen leviämisen estämiseksi. Annetuista yleisörajoituksista johtuen Jääkiekon SM-liiga Oy:n hallitus päätti tänään asettaa sarjan tauolle 3.12.–19.12.2020 väliseksi ajaksi” tiedotteessa kerrotaan.

Mainos:

–Olemme tehneet syksyn mittaan paljon töitä varmistaaksemme yleisön, pelaajien ja työntekijöiden turvallisuuden ottelutapahtumissa ja onnistuneetkin siinä työssä hyvin. Nyt kuitenkin virustilanne on muuttunut usealla alueella huonompaan suuntaan, joten rajoitukset ovat ymmärrettäviä. Ilman yleisöä pelaaminen ei kuitenkaan ole meille taloudellisesti mahdollista, kommentoi päätöstä Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen tiedotteessa.

–Uskomme, että tautitilanne saadaan hallintaan nopeasti näillä toimenpiteillä ja pääsemme jatkamaan runkosarjaa. Tarkoituksena on edelleen pelata täysi runkosarja, hän jatkaa.

Liigassa on nähty tällä kaudella jo useampia ottelusiirtoja. Nähtäväksi jää, toteutuuko Liigan suunnitelma ja runkosarja saadaan kokonaisuudessaan pelattua.

Lue myös: Jääkiekkoliitto tiedotti: liiton alaiset sarjat tauolle loppuvuodeksi