MM-kisoissa suurille maille suotuisia tuloksia keskiviikkona

Jääkiekon MM-kisat Iso-Britannia

Jääkiekon MM-kisat jatkuivat tänään kuudentena kisapäivänä tutusti neljällä ottelulla. Suuret maat saivat kuudentena kisapäivänä suotuisia tuloksia.

Jääkiekon MM-kisat jatkuivat tänään neljällä mielenkiintoisella ottelulla. Iltapäivän otteluissa kohtasivat Kazakstan ja Saksa sekä Venäjä ja Tanska.

Venäjä vei odotetusti Tanskalta täyden pistepotin 3-0 -voitolla. Venäjän joukkue on tällä hetkellä kiistatta suurin suosikki mestariksi, vaikka puhtaat eivät senkään tilastot neljän ottelun jälkeen ole.

Mainos:

Kazakstan onnistui yllättämään Saksan iltapäiväottelussa. Kazakstanin voitto oli etenkin pudotuspeliviivan alla oleville USA:lle sekä Kanadalle iso asia, sillä nyt näistä maista kumpikin voi hyvinkin saavuttaa vielä niin Latvian, Saksan kuin Kazakstaninkin. Voitolla Saksa olisi hiljalleen sementoinut paikkaansa pudotuspeleissä.

Iltaotteluissakaan ei yllätyksiltä vältytty. Kanada venyi lähes pakkovoiton edessä hyvään tulokseen, kun se voitti Norjan lukemin 4-2 ja nappasi turnauksen ensimmäisen voittonsa. Kanadan voitto ei tosin mikään yllätys ollut, sillä se oli suuri ennakkosuosikki kyseiseen otteluun.

Toisessa iltaottelussa sen sijaan iso yllätys nähtiin. Iso-Britannia venyi koko MM-kisahistoriansa toiseen voittoon ja niin tämän vuoden jääkiekon MM-kisat saivat uuden voittajan. Iso-Britannia kaatoi Valko-Venäjän hienon taistelun jälkeen lukemin 4-3.

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1397622732167073793

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen IIHF:n Twitter-tililtä.

Päivän otteluiden tulokset olivat positiivisia suurten maiden kannalta, jotka ovat kompastelleet alkukisojen aikana. Ristiinpelaamiset mahdollistavat sen, että heikosti kisansa aloittaneet USA, Kanada, Ruotsi sekä Tshekki voivat hyvinkin nousta mukaan vielä pudotuspeleihin.

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat huomenna tuttuun tapaan neljällä ottelulla. Myös Leijonat on illalla tulessa, kun se kohtaa kisojen neljännessä ottelussaan Italian. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma huomisen osalta kokonaisuudessaan!