Detroit Red Wings teki uskomattoman comebackin – ottelun ratkaisijalta hulvaton tuuletus

Jake Walman

Detroit Red Wings onnistui venymään uskomattomaan comebackiin Pittsburgh Penguinsin vieraana. Red Wings nousi neljän maalin takaa tasoihin ja ohi. Ottelun ratkaisijaksi noussut Jake Walman tuuletti ratkaisumaalia hulvattomasti jenkkifutiskentiltä tunnetulla Griddy -tuuletuksella.

Ville Husso pommitettiin Pittsburgh Penguinsin toimesta vaihtoon yhdessä erässä, kun Penguins takoi taululle neljä osumaa avauserään. Kasperi Kapanen oli alustamassa kahta ensimmäistä Penguinsin maalia.

Maalivahdin vaihto tuotti kuitenkin toivottua tulosta Red Wingsille. Maalille Husson tilalle tullut ruotsalaisvahti Magnus Hellberg ei päästänyt taakseen kiekkoakaan ja Red Wingsin kenttäpelaajat hoitivat oman leiviskänsä. Red Wings iski kaksi maalia niin toisessa kuin kolmannessa erässä ja jatkoajalla Jake Walman nousi ratkaisijaksi.

Mainos:

Walmanilta nähtiin jatkoaikamaalin jälkeen hulvaton Griddy -tuuletus, joka on tullut tunnetuksi jenkkifutiskentiltä ja on tuuletus nähty myös jalkapalloviheriöillä. Jääkiekkokaukaloissa tätä tanssinomaista tuuletusta ei ole kuitenkaan pahemmin nähty.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Lue myös: Slovakia yllätti USA:n – Kenny Connors hölmöili itselleen ulosajon, katso ruma taklaus!