Slovakia yllätti USA:n – Kenny Connors hölmöili itselleen ulosajon, katso ruma taklaus!

Kenny Connors

Slovakia onnistui yllättämään USA:n U20 MM-kisoissa nappaamalla 6-3 -voiton ennakkosuosikista. USA:n turhautunut Kenny Connors hölmöili itselleen ulosajon rumalla taklauksella toisessa erässä.

U20 MM-kisat jatkuivat kahdella ottelulla ja myös yllätyksiä nähtiin lisää. Slovakia onnistui iskemään isot lukemat taululle ennakkosuosikki Yhdysvaltoja vastaan ja lohko B mutkistui entisestään. Etenkin Nuorten Leijonien mahdollisuudet voittaa lohko parantuivat, kun USA kompuroi Slovakiaa vastaan.

Slovakia oli siirtynyt kolmella nopealla maalilla jo 4-2 -johtoon toisessa erässä, kun USA:n Kenny Connorsilta nähtiin typerä turhautuneen pelaajan ratkaisu. Kiekko oli tilanteessa jo muualla, kun Connors kävi suorittamassa taklauksen loppuun. Slovakian puolustaja David Natny oli vaarallisesti irti laidasta, eikä ollut aivan valmis Connorsin taklaukseen. Natny lensi päin laitaa ja jäi keräilemään itseään jään pintaan. Connorsille tuomittiin tilanteesta ulosajo.

Slovakia voitti ottelun lopulta lukemin 6-3.