Jarkko Immonen, 42, lopettaa uransa

Jarkko Immonen

Mikkelin Jukureissa viimeiset kolme kautta kiekkoillut 42-vuotias Jarkko Immonen on ilmoittanut iskevänsä hokkarit naulaan.

Huhtikuussa 42 vuotta täyttäneen Jarkko Immosen kiekkoura päättyy. Konkari ilmoitti lopettamispäätöksestään Instagram-tilillään.

– Kiitos kaikille joukkuekavereille, valmentajille, huoltajille ja toimiston väelle. Olette kaikki olleet korvaamaton osa tätä seikkailua. Erityiskiitos kannattajille ja kaikille teille, jotka olette olleet matkassa mukana – teidän tukenne on merkinnyt minulle paljon, Immonen kirjoittaa päivityksessään.

Mainos:

Keskushyökkääjänä pelannut Immonen jakoi kiitosta myös läheisilleen:

– Suuri kiitos vanhemmilleni, jotka ovat uhranneet aikaansa ja vaivaa kuskaamiseen ja tukemiseen, joka teki jääkiekon pelaamisen mahdolliseksi. Rakkaalle vaimolleni, joka on pyörittänyt perheemme arkea ja tukenut minua läpi urani, kiitos, että olet kulkenut rinnallani jokaisena päivänä. Ja lapsilleni Vienalle ja Epille – teidän kannustuksenne ja mukana eläminen on antanut minulle voimaa jokaisessa pelissä.

Jarkko Immonen pelasi upean uransa aikana Liigan lisäksi NHL:ssä, AHL:ssä, KHL:ssä ja Sveitsin liigassa. Hän pelasi kuudet aikuisten MM-kisat ja oli mukana Leijonien kevään 2011 kultajoukkueessa. Immonen oli mukana myös Leijonien olympiajoukkueessa vuoden 2010 ja 2014 olympialaisissa.

Katso myös: Teemu Turunen pysyy Oulussa – allekirjoitti jatkosopimuksen Kärppien kanssa