Hankkiiko Jarmo Kekäläinen Patrik Laineen?

Jarmo Kekäläinen

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine on totuttuun tapaan siirtospekulaatioiden kohteena. Nyt näissä spekulaatioissa on pyörinyt myös nimi Jarmo Kekäläinen ja Columbus Blue Jackets.

Jälleen kerran suomalaishyökkääjää viedään. Spekulaatiot Patrik Laineen kohdalla ovat yleisiä, mutta nyt TSN:n toimittajat paljastivat, että kyseessä olisi muutakin kuin pelkkää spekulaatiota.

Nyt Pierre LeBrun paljasti, että löytyy kaksi seuraa, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta Lainetta kohtaan. Toinen näistä seuroista on Columbus Blue Jackets, jonka GM:nä toimii suomalainen Jarmo Kekäläinen.

Mainos:

– Yksi seura, jolla varmasti on jonkun verran kiinnostusta Lainetta kohtaan, on Columbus Blue Jackets. Heiltä löytyy hyvin tilaa palkkakatosta ja heiltä puuttuu ykköstähti, kun Artemi Panarin siirtyi pois vapaana agenttina. Jarmo Kekäläisellä on varmasti näkemys Laineesta, mutta mikä on hinta?

– Carolina Hurricanes on myös keskustellut Laineesta, mutta tietääkseni nämä keskustelut eivät edenneet pitkälle.

Nähtäväksi jää, suuntaako Patrik Laine mahdollisesti Jarmo Kekäläisen hellään huomaan Columbukseen, vai pysyykö Jetsin maalipyssy kenties Winnipegissä.