Jarmo Kekäläinen kovien nimien perässä – useita vahvistuksia luvassa

Jarmo Kekäläinen Mike Babcock

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on tehnyt viime päivien aikana useita liikkeitä siirtomarkkinoilla vapauttaakseen tilaa seuran palkkakatossa.

Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets on laittanut viime päivien aikana ulos muun muassa Ryan MurraynMarkus NutivaaranAlexander Wennbergin sekä Josh Andersonin. Nämä ovat Kekäläiseltä peliliikkeitä, joilla raivataan tilaa palkkakattoon.

The Athleticin Aaron Portzline herkuttelee (maksullinen artikkeli) useilla kovemman luokan hankinnoilla.

Mainos:

Portzlinen mukaan Kekäläisen kiikarissa on varmuudella ainakin neljä huippuhyökkääjää. Columbus vahvisti rivejään aiemmin jo Max Domilla.

Portzline nostaa nimistä esille Floridasta Jevgeni Dadonovin sekä Mike Hoffmanin. Myös Tyler Toffolin nimi on noussut esille siirtospekulaatioissa. Kaikista kovimpana nimenä voidaan pitää Taylor Hallia, joka on kiistatta UFA-markkinoiden kuumin nimi.

Hallin perässä on tiettävästi yli 20 muutakin NHL-seuraa, joten yksin ei Kekäläinen ole Hallia itselleen naaraamassa. Mikäli Jarmo Kekäläinen onnistuu tämän kalan siirtomarkkinoilta veneeseensä nostamaan, olisi se kiistatta hänen GM-uransa toistaiseksi kovin suoritus, mitä tulee pelaajahankintoihin.

Katso Jarmo Kekäläisen mietteet muutaman päivän takaa Max Domista sekä Yegor Chinakhovista:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Lue myös: Jesse Puljujärvi palaa Edmontoniin – sopimuksen arvo 2,5 miljoonaa!