Jarmo Kekäläinen otti kantaa Rene Faselin todella katkeriin kommentteihin – ”Hän osoitti epäpätevyytensä”

Jarmo Kekäläinen Mike Babcock

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen antoi oman mielipiteensä Rene Faselin kommenteista, jotka nostivat kohun olympiafinaalin jälkeen.

Pitkään IIHF:n puheenjohtajana toiminut Fasel oli suoranaisen pettynyt siitä, että Suomi voitti finaalissa Venäjän. Sveitsiläinen antoikin medialle todella happamia kommentteja finaalin jälkeen.

– Finaali ei ollut erityisen näyttävä, eikä läheskään niin kiinnostava kuin Venäjän ja Ruotsin välinen välierä. Puolustuksen otteet ja pieni onni toivat kultaa Suomelle, meidän täytyy onnitella heitä tästä. Mutta venäläiset pelasivat silti hyvän turnauksen, hopea on myös olympiamitali, Fasel totesi katkerana uutistoimisto TASS:lle.

Mainos:

Faselin kommenttien jälkeen esimerkiksi Kalervo Kummola otti tiukasti kantaa asiaan. Nyt myös Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen avasi sanaisen arkkunsa ja kommentoi Faselin puheita.

– Olympiafinaaliin liittyvillä kommenteillaan Rene Fasel osoitti selvästi epäpätevyytensä hienon pelimme jääkiekon ymmärtämiseen toimittuaan valitettavasti liian pitkään IIHF:n puheenjohtajana, Kekäläinen kirjoittaa Twitter-tilillään.