Jesperi Kotkaniemi jysäytti hurjan niitin – Cal Clutterbuckin kypäräkin sai kyytiä

Jesperi Kotkaniemi Cal Clutterbuck taklaus

Jesperi Kotkaniemi toi fyysisiä avujaan mukaan, kun Carolina Hurricanes järjesti hurjan näytöksen NHL:n pudotuspeleissä.

Vierasjoukkue New York Islanders ehti edetä toisessa erässä jo 3-0-johtoon, mutta Hurricanes ei luovuttanut vaan nousi rinnalle ja ohi.

Nousun aloitti Teuvo Teräväinen, ja 3-3-tasoituksesta puolestaan vastasi Sebastian Aho. Vain 9 sekuntia tämän jälkeen Jordan Martinook muutti lukemiksi 4-3 ja viimeisellä minuutilla Jake Guentzel naulasi vielä 5-3-loppulukemat tyhjiin.

Kotkaniemen tähtihetki nähtiin, kun Islandersin kovaluinen puolustaja Cal Clutterbuck sai maistaa suomalaisen kovuutta. Kotkaniemi jysäytti Clutterbuckiin niin lujan taklauksen, että tämän kypäräkin lensi rytäkässä päästä.