Carolinalta huima nousu kolmen maalin takaa – Sebastian Aho iski tasoitusmaalin

Carolina Sebastian Aho

Carolina Hurricanes järjesti NHL:n pudotuspeleissä hurjan nousun, johon osaa ottivat myös Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen.

Carolinan ja New York Islandersin toinen kohtaaminen näytti jo vahvasti menevän vierasjoukkueelle, kun Anders Lee vei Islandersin toisen erän alussa 0-3-johtoon.

Kotijoukkue ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan. Erän jälkimmäisellä puoliskolla Teräväinen maalasi ylivoimalla, ja päätöserän puolivälissä Seth Jarvis toi Hurricanesin jo maalin päähän.

Ajassa 57:45 Andrei Svechnikovin passi puolestaan löysi Ahon maalin kulmalta ja suomalainen iski pelin tasoihin. Tästä ehti kulua vain 9 sekuntia, kunnes oli jälleen Islesin maalissa – tällä kertaa Jordan Martinookin toimittamana.

Jake Guentzel osui vielä viimeisellä minuutilla tyhjiin, minkä myötä ottelun loppulukemat kirjattiin 5-3. Carolina johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0.