Jesse Puljujärvi jatkaa Kärpissä – solmi yksivuotisen sopimuksen

Jesse Puljujärvi

Jesse Puljujärvi ja Oulun Kärpät ovat solmineet kautta 2020-21 koskevan sopimuksen. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona.

Puljujärvi saapui Kärppien riveihin viime syksynä Edmontonista ja sijoittuikin Liigan pistepörssissä nelospaikalle tehtailtuaan 56 ottelussa 24+29=53 tehopistettä.

– Viime kaudesta jäi kokonaisuutena tosi hyvät fiilikset. Joukkueessa oli hyvä henki, ja voitimme paljon pelejä. Omakin peli tuntui hyvältä, ja pystyin ottamaan steppejä eteenpäin monissa pienissä asioissa, Puljujärvi kertoi Kärppien tiedotteessa.

Mainos:

NHL-unelmaa ei suinkaan ole haudattu.

– Edmontonin valmentajan ja GM:n kanssa olemme käyneet hyviä keskusteluja. Pystyn lähtemään NHL:n suuntaan, jos jotakin tapahtuu. Halukkuutta siellä olisi, katsotaan. Muuten olen Kärppien mukana täysillä.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho tiedostaa, että pelaajan tavoitteet ovat muualla, mutta hän uskoo, että lisävuosi Suomessa on oiva apu Pohjois-Amerikkaa silmälläpitäen.

– Hänen tavoitteensa on NHL:ssä, ja uskon, että tämän kokemuksen kautta hän on taas vähän valmiimpi siihen. Ottajia oli varmasti joka puolella Eurooppaa, joten on upeaa, että Jesse valitsi jäädä Ouluun ja Kärppiin, Aho totesi seuran tiedotteessa.

Lue myös: Jari Kurri myöntää MTV:lle – Jokerit saattaa joutua pelaamaan kotiottelunsa muualla