Jesse Puljujärven tuleva osoite puhuttaa – löytyykö suomalaiselle uusi koti Nashvillesta?

Jesse Puljujärvi

Jesse Puljujärvi on pian aukeavilla siirtomarkkinoilla etenkin suomalaisittain todella kiinnostava nimi. Edmonton Oilers on hyvin todennäköisesti valmis kauppaamaan oman varauksensa.

Jesse Puljujärven tuleva osoite on herättänyt keskustelua jo hyvän tovin ajan. Loppukaudesta kunnollista roolia Edmonton Oilersista ei meinannut löytyä ja suomalaisen odotetaan saavan siirto tulevan kesän aikana.

Puljujärvi on vielä rajoitettu vapaa agentti, mutta on hyvinkin mahdollista, että Oilers ei omalle varaukselleen tule sopimusta tarjoamaan. NHL:n varaustilaisuus järjestetään 7.-8. heinäkuuta ja vapaiden pelaajien siirtomarkkinat aukeavat 13. heinäkuuta kello 19:00 Suomen aikaa.

Mainos:

The Fourth Periodin mukaan Jesse Puljujärvi olisi ainakin Carolina Hurricanesin, Nashville Predatorsin, Ottawa Senatorsin sekä New Jersey Devilsin kiikarissa. Näistä kaksi ensimmäistä olisivat englannin kielen kanssa haasteita kokeneen Puljujärven kannalta hyviä vaihtoehtoja, sillä sekä Carolinassa että Nashvillessa on useita suomalaispelaajia joukkueessa.