Joakim Kemell tehtaili upean voittomaalin AHL:ssä – rannari lähti kuin tykin suusta

Joakim Kemell Milwaukee AHL

Joakim Kemell kunnostautui maalintekijänä, kun hänen ja Juuso Pärssisen edustama Milwaukee Adrmirals isännöi Chicago Wolvesia.

Ottelu oli kolmannen erän alussa 1-1-tilanteessa, kun Milwaukee pääsi hakemaan johtomaalia ylivoimalla.

Tässä joukkue myös onnistui. Kemell sai kiekon haltuunsa b-pisteen kaarella, teki pienen sivuttaisliikkeen ja tempaisi rannelaukauksen äärimmäisen nopealla liikkeellä verkon perukoille.

Viimeisellä minuutilla Yegor Afanasyev osui vielä tyhjiin, joten ottelun loppulukemat kirjattiin 3-1.

Kemell on pelannut Admiralsin riveissä tällä kaudella 37 ottelua ja on tehtaillut niissä pisteet 11+13=24. Pärssinen puolestaan saapui joukkueen riveihin vasta hiljattain NHL:n puolelta, mutta jälki on ollut vakuuttavaa, sillä hän on merkkauttanut kuuteen otteluun viisi syöttöpistettä.

Tsekkaa myös: Koominen tilanne lehdistötilaisuudessa – Risto Dufva joutui korjaamaan toimittajaa: ”Aika ässän vedit hihasta”