Jokerit murskasi Neftehimikin – Mikko Lehtonen ilmiliekeissä

Mikko Lehtonen Jokerit KHL

Jokerit avasi kotipelinsä kauden 2020-2021 osalta keskiviikkona, kun vieraaksi oli saapunut Neftehimik Nizhnekamsk. Mikko Lehtonen johdatti narripaidat komeaan voittoon.

Peliä oli takana vajaat 7 minuuttia, kun tämän kauden tuore hankinta Jordan Schroeder avasi maalihanat. Lisää oli luvassaa erän puolivälissä; Iiro Pakarinen löysi maalin eteen nousseen Mikko Lehtosen, joka tälläsi kiekon pömpeliin.

Toisessa erässä jatkettiin samalla kaavalla, kun ensiksi Nicklas Jensen osui ja sen jälkeen Schroeder viimeisteli illan toisensa. Erätaukolukemat 5-0 syntyivät Lehtosen toimesta upealla rystylaukauksella.

Päätöserässä Iiro Pakarinen pääsi vielä viimeistelemään loppulukemiksi 6-0. Jokerit jatkaa puhtaalla pelillä, sillä kauden avausottelusta Dinamo Riikan vieraana oli tuloksena 3-1-voitto.

Dinamo Minskiä vastaanhan Jokerit ei edes lähtenyt pelaamaan, joten tuosta matsista tilastoihin merkittiin 0-5-tappio.

Neftehimik-matsin maalikoosteen voit ihailla Viafreen sivuilla.