Nyt se on virallista: Jokerit tavoittelee paluuta Liigaan kaudelle 2023-24

Helsingin Jokerit Joel Harkimo KHL Jokerit SKA korona Jokereiden Jokereille

KHL:stä vetäytynyt ja Jari Kurrin omistukseen kokonaisuudessaan siirtynyt Helsingin Jokerit suunnittelee paluuta kotimaiseen Liigaan kaudelle 2023-24.

Helsingin Jokereiden tavoite on palata kotimaiseen Liigaan kaudelle 2023-24. Helsinkiläisseura antoi virallisen tiedotteensa asiasta keskiviikkona.

– Meillä on paljon töitä edessä liigakelpoisuutemme rakentamisessa ja parhaillaan seuraan etsitään rinnalleni uutta omistuspohjaa. Olen luottavainen, että pystymme kaikki Liigan vaatimat kriteerit täyttämään, Jokerien omistaja Jari Kurri kertoo seuran virallisessa tiedotteessa.

Mainos:
https://twitter.com/jokerithc/status/1516673132303732741

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Tulevalla kaudella Jokereilla ei ole edustusjoukkuetta missään sarjassa. Seuran juniorijoukkueet jatkavat kuitenkin toimintaansa normaalisti.

Helsinkiläisseura vietti edelliset kahdeksan kautta KHL:ssä, josta se vetäytyi kesken kuluvan kauden pois Venäjän aloitettua hyökkäyssota Ukrainaa vastaan. Myöhemmin seura ilmoitti vetäytyvänsä koko sarjasta pois.

– Yhtiön omistus rakennetaan jatkossa aidosti ja läpinäkyvästi vastuulliselle ja kestävälle pohjalle, Jokerit vakuuttaa tiedotteessaan.