Jori Lehterä dominoi kaukalossa tiistaina – kaksi käsittämättömän upeaa syöttöä 4-0 -kotivoitossa

Jori Lehterä

Tappara kohtasi tiistai-iltana Tampereella CHL-ottelussa RB Münchenin. Lähes 4000 katsojaa pääsi todistamaan varsinaista show’ta, jonka pystyyn laittoi kotijoukkueen Jori Lehterä.

Tappara kaatoi kotijäällään tiistaina Münchenin ja nappasi näin ollen lohkovoiton CHL:n lohko C:ssä. Jori Lehterältä nähtiin ottelussa upeita oivalluksia syöttöjen muodossa.

Ensin Lehterä tarjoili toisessa erässä upean syötön Tapparan Ben Thomasille selkänsä takaa, jonka myötä Thomas pääsi nautiskelemaan ensimmäisestä maalistaan Tapparan paidassa. Myöhemmin toisessa erässä Lehterä tarjoili kiekon ylivoimalla Veli-Matti Savinaisen lapaan upealla no look -syötöllä, josta Savinainen pääsi puttaamaan kiekon maaliin. Voit katsoa videot maaleista alta.