Patrik Laine onnistui maalinteossa ja loukkaantui – näin suomalaisen kauden avausottelu päättyi

Patrik Laine

Columbus Blue Jacketsin kausi alkoi 4-1 -tappiolla Carolina Hurricanesin vieraana. Patrik Laine teki joukkueensa ainoan maalin, mutta loukkaantui myöhemmin ottelun toisessa erässä.

Patrik Laineen kausi NHL:ssä alkoi kaksijakoisesti. Laine teki joukkueensa ainoan maalin komealla rannelaukauksella lopulta 4-1 -tappioon päättyneessä ottelussa, mutta suomalaistykin ottelu jäi pahasti puolitiehen.

Laine meni irtokiekkoon yhdessä Carolina Hurricanesin Brett Pescen kanssa. Laine poistui varsin tavanomaiselta ja harmittomalta näyttäneestä tilanteesta kättään roikottaen, loukattuaan sitä laitaväännössä.

Suomalaishyökkääjä poistui pukukoppiin kesken toisen erän, eikä Lainetta enää nähty ottelussa jäällä tilanteen jälkeen.