USA sai kiekon Leijonien verkkoon – Jukka Jalosen oiva haasto piti kuitenkin Yhdysvallat nollilla

Jukka Jalonen haasto onnistui

Yhdysvallat sai iskettyä kiekon Leijonien verkkoon ohi Emil Larmin. Jukka Jalonen kuitenkin haastoi osuman maalivahdin häirinnästä ja haaston onnistuttua USA:n maalisarake pysyi nollassa.

USA paransi selvästi ottelun toiseen erään Leijonia vastaan MM-kisojen avauksessa Tampereella ja toisen erän ensimmäisten minuuttien aikana Yhdysvallat saikin kiekon ohi Emil Larmin.

Suomen valmennusjohto kuitenkin päätti Jukka Jalosen johdolla haastaa maalin johtuen maalivahdin häirinnästä, joka kannatti. Maalia tarkasteltiin hyvä tovi videolta ja kun tuomaristo tuli takaisin jäälle, kädet levitettiin maalin hylkäämisen merkiksi. Voit katsoa uusinnan tilanteesta alta.

USA saa kiekon maaliin – Jukka Jalonen haastaa tilanteen ja maali hylätään

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Leijonat siirtyi avauserässä 1-0 -johtoon komean ylivoimapelin seurauksena syntyneellä maalilla. Maalista vastasi Teemu Hartikainen.