MTV Urheilu: Jukka Jalonen teki paljastuksen – neuvotteli sopimuksesta NHL:ään

Jukka Jalonen Suomen maajoukkue Leijonat Jukka Jalonen nhl-pelaajat leijonat

Leijonien mestarivalmentaja Jukka Jalonen teki paljastuksen MTV Urheilun Antero Mertarannalle. Jalonen kertoi neuvotelleensa sopimuksesta NHL:ään.

Jukka Jalonen kertoi MTV Urheilulle, että Leijonien peräsimessä kaiken mahdollisen voittanut valmentaja oli neuvotellut NHL-sopimuksesta.

– Olen itse asiassa neuvotellut yhden seuran kanssa suunnilleen puolitoista vuotta sitten NHL:ään menemisestä. Se ei sitten johtanut sopimukseen ja hommat Leijonissa ovat jatkuneet, mikä on totta kai hieno homma sekin, Jalonen kertoo Tulosruudun Viikon vieraana Mertarannan haastattelussa.

Mainos:

Leijonien fanien ei tarvitse olla huolissaan, että mestarikoutsi olisi ainakaan hetkeen lähdössä pois Suomen maajoukkueen peräsimestä.

– Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, onko siellä kiinnostusta vai ei. Olen lähtenyt siitä, että minulla on sopimus tänne ja olen valmis tekemään Leijonien kanssa vähintään vuoden töitä, plus minulla on vielä yksi optiovuosi sen jälkeen, Jalonen jatkaa.

Leijonakuninkaaksi tituleerattu Jalonen kuitenkin paljastaa, että NHL on edelleen valmentajan suuri haave. Myös apuvalmentajan pesti Pohjois-Amerikassa kiinnostaisi 59-vuotiasta valmentajaa.