IS: Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen tyrmää pienryhmäharjoittelun – ”Tämä ei ole oikea paikka hakea kilpailuetua”

Jukka Jalonen Suomen maajoukkue Leijonat Jukka Jalonen nhl-pelaajat leijonat

Leijonien Jukka Jalonen on yksiselitteisesti pienryhmäharjoittelua vastaan. Mies antoi oman mielipiteensä viime päivinä nousseeseen kohuun Ilta-Sanomien haastattelussa.

Liiga-joukkueiden pienryhmäharjoittelu nousi puheeksi alkuviikosta, kun TPS:n A-juniori sairastui koronavirukseen. Seuran mukaan pelaaja ei ollut mukana Liiga-ryhmässä, mutta kaksi Liiga-pelaaja oli altistunut virukselle vapaa-ajalla tarttuneen seurassa.

TPS ei lähtenyt kuitenkaan tartunnankaan vuoksi muuttamaan suunnitelmaansa, vaan pienryhmäharjoittelu sai jatkua normaalisti.

Mainos:

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosella oli selvä mielipide asiaan Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että tällä hetkellä pitäisi harjoitella yksin eikä edes pienryhmissä, Jalonen sanoo IS:lle.

– En lähtisi ottamaan sitä riskiä että pelaajat voivat tartuttaa toisensa. Tämä ei ole oikea paikka hakea kilpailuetua. Onneksi monet seurat ovat tajunneet tämän, Jukka Jalonen jatkoi IS:lle.

Leijonat ei tänä keväänä päässyt Jalosen johdolla puolustamaan maailmanmestaruuttaan, kun koronavirus peruutti MM-kiekon. Jääkiekon MM 2021 -turnaus on se hetki, jolloin Suomi taistelee jälleen MM-kullasta.