JYP-huhuille vahvistusta – Jukka Rautakorpi jättää Tapparan urheilujohtajan tehtävän

Jukka Rautakorpi

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin, että Jukka Rautakorpi siirtyy JYPin päävalmentajaksi ensi kaudelle. Hieman myöhemmin tästä Tappara tiedotti Rautakorven jättävän urheilujohtajan tehtävän seurassa.

Ilta-Sanomat uutisoi, että Jukka Rautakorpi ja Ville Nieminen toimivat JYPin valmentajina tulevalla kaudella. IS:n mukaan ainakin päävalmentaja Rautakorven sopimus olisi monivuotinen.

Vain hieman IS:n uutisoinnin jälkeen Tappara tiedotti, että Rautakorpi ei jatka seurassa urheilujohtajana. Osapuolet olivat yhteisymmärryksessä sopineet, että Rautakorven sopimuksen optiota tulevasta kaudesta ei enää käytetä.

Mainos:

– Tämä kahden vuoden jakso Tapparan urheilujohtajana on antanut minulle paljon kokemusta siitä, kuinka kokonaisvaltainen ja vaativakin tehtävä on kyseessä. Halusin kuitenkin vielä palata takaisin valmentajatehtäviin, Rautakorpi kertoo Tapparan tiedotteessa.

JYP ei ole vielä antanut omaa virallista tiedotetta valmentaja-asiaan. Jukka Ahvenjärven päävalmentajasopimus jyväskyläläisseuran kanssa päättyi tähän kauteen.

Lue myös: MTV Urheilu: Jokerit lähtee KHL:stä – suunnittelee paluuta Suomeen