Jukurit hankki lainalle Ottawa Senatorsin Vitali Abramovin

U18 Liiga Olympialaiset Jokereiden Suomi jääkiekkovedonlyönti mobiilisovellukset Miro Aaltonen Jukurit Olli Palola Tappara Seattlen Sibir NHL Jeff Bezos Suomen Cup TPS KalPa Buffalo Sabres

Mikkelin Jukurit julkaisi kovan luokan hankinnan, kun se kertoi lainanneensa Ottawa Senatorsin hyökkääjän Vitali Abramovin.

22-vuotias Abramov pelasi viime kaudella AHL:n puolella 51 ottelua ja teki 41 tehopistettä. NHL:n puolella pelejä kertyi tilille kaksi kappaletta ja näissä syntyi myös uran ensimmäinen NHL-maali.

– Kyseessä on erinomainen luistelija, olipa kyse sitten kiihdytyksestä, huippunopeudesta tai ketteryydestä. Lyhyestä varrestaan huolimatta Abramov on vahvasti kiinni kiekossa ja vahvan alavartalonsa ansiosta hän pysyy hyvin jaloillaan myös ahtaissa laitaväännöissä, kommentoi Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari tiedotteessa.

Mainos:

Abramovin hurjasta potentiaalista kertoo se, että venäläinen on Kanadan juniorisarja QMJHL:n kaikkien aikojen tehokkain ulkomaalaispelaaja. Nuorukainen teki 185 ottelussa uskomattomat 301 tehopistettä.

Jukurit teki Abramovin kanssa yksivuotisen lainasopimuksen, mutta lähteminen takaisin NHL:ään on mahdollista, kun rapakon takana uusi kausi joskus käynnistyy.

Lue myös: KooKoo hankki Joni Tuulolan – sopimuksessa NHL-pykälä