Jukurit tekemässä jättiyllätystä Helsingissä – ensimmäiseen erään 0-3 tauluun!

Jukurit Olli Jokinen

Liigassa pelataan tänään tiistaina yksi ottelu. Helsingissä nähdään, kun Jukurit matkustaa HIFK:n vieraaksi.

Olli Jokisen luotsaama Mikkelin Jukurit kohtaa tiistai-iltana Helsingissä HIFK:n. Mikkeliläisjoukkue lähti otteluun valtavana altavastaajana, sen kokoonpanosta puuttuivat niin Jesper Piitulainen, Pekka Jormakka, Jani Tuppurainen kuin myös joukkueen kapteeni Petrus Palmu.

Ottelusta on pelattu nyt yksi erä ja kaikkien yllätykseksi ainoa maalinteossa onnistunut joukkue on vierasjoukkue Jukurit.

Mainos:

Maalinteko alkoi kun ottelua oli pelattu vasta hieman yli kolme minuuttia. Markus Oden onnistui saamaan kiekon ohi HIFK:n maalia vartioineen Niilo Halosen.

Lisää oli luvassa jo ennen ensimmäisen erän puoliväliä, kun Otto Mäkinen iski vierasjoukkueelle jo toisen maalin. Noin kolme minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua Jani Tuppurainen ohjasi kiekon maaliin ja siirsi lukemiksi jo 0-3. Vierasjoukkue viimeisteli hurjalla prosentilla, kun neljästä maalia kohti menneestä laukauksesta kolme upposi maaliin.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Tässä vaiheessa Niilo Halonen sai lähteä maaliltaan ja hänen tilalle marssitettiin kanadalainen Michael Garteig.

Jukureiden maalilla maalivahti Oskari Salminen sen sijaan esitti parastaan. Salminen torjui peräti 18 kertaa pysäyttäen jokaisen maalia kohti tulleen kiekon. Voit katsoa lyhyen videon Salmisen esityksistä ensimmäisessä erässä alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ensimmäinen erä päättyi näihin 0-3 -lukemiin. Mikäli mikkeliläisjoukkue pääsee Helsingistä kotimatkalle kolmen pisteen kera, puhutaan tämän liigakauden toistaiseksi suurimmasta yllätyksestä.