MM-kotikisat kiinnostaa – lippujen kiinnostus yllätti!

Jääkiekon maailmanranking Ranska ja Itävalta Maskotti MM-kotikisat liput Otteluohjelma Jääkiekon MM-kisat kotikisat

Jääkiekon MM-kisat pelataan vuonna 2022 Suomessa. MM-kotikisat kiinnostavat ja kiinnostus lippuja kohtaan on yllättänyt.

MM-kotikisat pelataan toukokuussa Suomessa Tampereella ja Helsingissä. Liput Suomen otteluihin on saatavilla ainoastaan lippuarvonnan kautta.

Osallistumisoikeus lippuarvontaan päättyi 26.9. MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen yllättyi positiivisesti lippujen kysynnästä. Jo reilu viikko ennen lippuarvonnan päättymistä jokaiseen Suomen ottelun lippuarvontaan oli osallistunut yli 60 000 innokasta fania ja vilkkaimmille päiville jopa yli 100 000. Lopullisen tiedon mukaan kiinnostavimpiin päiviin haettiin yli 200 000 lippua.

Mainos:

Hietasen mukaan päätös laittaa liput myyntiin arvonnan kautta on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi suuren kiinnostuksen perusteella.

”Lippuarvonta on tasapuolisempi tapa lipunmyyntiin tilanteessa, jossa otteluihin kohdistuu näin ilahduttavan suuri kiinnostus. Arvonnan kautta jokaisella on mahdollisuus ostaa liput, ei vain heillä, jotka olisivat olleet heti lipunmyynnin alkaessa nopeimpia”, Hietanen kertoo.

Arvonnan kautta lippuja eri ottelutapahtumiin haettiin peräti yli 1 600 000 kappaletta. Moni joutuu siis pettymään ja katsomaan MM-kotikisat kotisohvalta hallin sijaan.

Arvontaan osallistuneiden ei ole pakko lunastaa lippujaan, joten on mahdollista, että lippuja vapautuu myyntiin vielä pieni määrä.