Karjala-turnaus liput myynnissä nyt!

Leijonien kentälliset joukkue U18 MM-kisat Suomen joukkue Nuoret Leijonat Leijonien joukkue Pikkuleijonat Suomi voitti MM-kultaa Leijonien Leijonat kisapassit kokoonpano Pikkuleijonien kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien MM-joukkue Suomi - Venäjä Suomen olympiajoukkue Leijonien pelipaidat olympialaisissa Suomen Leijonien joukkue Karjala-turnaus Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat miesten Pikkuleijonat Hlinka Gretzky Cup Kanada - Suomi - Tshekki Leijonat Kazakstan - Suomi Pikkuleijonat

Maajoukkuekausi alkaa tuttuun tapaan EHT-turnauksella Suomessa, kun Karjala-turnaus pelataan marraskuussa. Liput turnaukseen on myynnissä nyt.

Karjala-turnaus vuosimallia 2021 pelataan 11.-14. marraskuuta. Liput turnaukseen on myynnissä nyt.

Ensimmäisenä turnauspäivänä torstaina nähdään ilmaisottelu Suomen ja Kanadan naismaajoukkueiden välillä. Leijonat nähdään kaukalossa niin ikään torstaina, kun kello 18:30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Venäjä.

Mainos:

Perjantaina kello 14:30 alkaen nähdään Suomi-kiekkopäivä, joka on torstain naismaaottelun tapaan ilmaistapahtuma.

Lauantaina luvassa on kaksi ottelua. Kello 14:00 Hartwall Arenalla yhteen ottavat Venäjä ja Ruotsi. Suomi pelaa lauantai-iltana kello 18:00 ottelun Tshekkiä vastaan.

Karjala-turnaus huipentuu tuttuun tapaan isänpäivänä sunnuntaina, kun 17:30 alkaen Arenalla vastakkain ovat Suomi ja Ruotsi. Päivän ensimmäisessä ottelussa kello 13:30 pelataan ottelu Venäjän ja Tshekin välillä.

Karjala-turnaus 2021 – Suomen joukkue

Suomen joukkue turnaukseen julkaistaan myöhemmin jaakiekonmmkisat.com -sivustolla.

Todennäköisesti Leijonat nähdään vuoden ensimmäisessä EHT-turnauksessa kuitenkin hyvin laadukkaalla joukkueella. Tyypillisesti Jukka Jalonen on valinnut Karjala-turnaukseen parhaat saatavilla olevat pelaajat Euroopasta.

Yksi Jaloselle näyttöjä jopa olympialaisia ajatellen oleva mahdollinen pelaaja kokoonpanossa on Sami Vatanen. Vatanen siirtyi Sveitsiin ja jätti NHL-kaukalot taakseen, joten täten olympiapronssiakin voittanut puolustaja on mahdollista valita joukkueeseen.

Suomen joukkueessa nähdään mitä luultavammin paljon pelaajia Euroopan kärkisarjoista. Tyypillisesti joukkue on ollut hyvin KHL-painotteinen. Joukkueessa on kuitenkin varmasti mukana myös liigakauden alussa loistaneita pelaajia. Alkukaudella suomalaisista pelaajista vakuuttavasti ovat esiintyneet mm. JYPin nuori hyökkääjä Joakim Kemell, Kärppien kokenut Mika Pyörälä, KalPa-hyökkääjä Miikka Pitkänen ja liigakaukaloihin paluun tehnyt Olli Palola.